'Sundays': Popoganda Review

Sundays_Photo1.jpg

Popaganda Greek Press:

“Μετά από τριάντα χρόνια στην υπηρεσία της Ελληνικής Ορθόδοξης εκκλησίας ως ιερέας στην Αμερική, ο Τομ Αβράμης αποφασίζει να αποποιηθεί την ιδιότητά του, αιφνιδιάζοντας την οικογένειά του και τους ενορίτες που τον θαυμάζουν.

Όταν η κόρη του ανακαλύπτει ένα παλιό βίντεο που έφτιαξε ο ίδιος για τη ζωή του με λεπτομέρειες σχετικά με τα βάρη και τα μυστικά που κουβαλούσε, εκείνη στρέφει την κάμερα στον πατέρα της, αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερα μυστικά για το παρελθόν του.

H κόρη του είναι η Αλήθεια Αβράμης, μια πολυδιάστατη καλλιτέχνιδα, η οποία δημιουργεί στον χώρο ανάμεσα στο βιωματικό και διαδραστικό περιεχόμενο, και την παραδοσιακή κινηματογράφηση. Το 2019, εργάστηκε στην ομάδα παραγωγής της βραβευμένης VR ταινίας «Gloomy Eyes», την οποία αφηγείται ο Κόλιν Φάρελ.

Η μικρού μήκους ταινία της «The Foreigner», κέρδισε το βραβείο Emmy μαθητικής ταινίας το 2012 και έκανε την πρεμιέρα του στο Palm Springs Short Fest. Έχοντας στο επίκεντρο των ντοκιμαντέρ της ανθρωποκεντρικές αφηγήσεις και ιστορίες για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η Αλήθεια έχει πάθος για κάθε περιεχόμενο που συνδέει κουλτούρες μέσα από τη νέα τεχνολογία.”

PressAlethea Avramis